Otvoreni predmeti na Merlinu

S današnjim su danom na sustavu Merlin u školi otvoreni e-predmeti za svih 9 fakultativnih predmeta i 1 izvannastavnu aktivnost koje su dio projekta. Sustavu se može pristupiti pomoću AAI@EduHr korisničkog računa na poveznici https://mus.srce.hr/.

Postavljanjem prezentacija i radnih listića korištenih u radionici za nastavnike Metodologija definiranja ishoda učenja na sustav Merlin, od danas je aktivan i predmet Stručno usavršavanje nastavnika. Upisati se mogu svi zainteresirani nastavnici Zdravstvenog učilišta, a za upis u predmet potrebna je zaporka, koja se može dobiti od administratora predmeta, na mail .

Od danas je na Merlinu otvorena i Zbornica. Kako joj ime i samo govori, radi se o „predmetu“ koji će biti mjesto okupljanja te širenja informacija i iskustava među nastavnicima Zdravstvenog učilišta. U Zbornicu se nastavnici ne trebaju samostalno upisivati, jer će biti upisani automatski preko sustava. Ukoliko netko od nastavnika ipak ne može pristupiti Zbornici, molimo da se javi administratorima sustava kako bi im se pristup što prije omogućio.